Änglabudskap för v.20

0

Den gudomliga vägledningen

Den här veckan vill änglarna att du ska veta att du just nu befinner dig i slutet av en cykel i ditt liv. Du vet, intuitivt, att det är dags att avsluta det som inte längre fungerar i ditt liv. Detta gör att du kan känna ledsamhet, sorg och uppgivenhet.

Änglarna vill att du ska komma ihåg att dessa känslor tillhör processen. Du har tagit ett stort steg framåt och änglarna hedrar dig för det.

De vill också tacka dig för att du äntligen vågar be dem om hjälp. Änglarna vill allra ödmjukast förmedla till dig att den gudomliga vägledningen som du väntar på kommer inte att följa dina planer och ditt schema. Den kommer inte att vänta på att komma när det passar dig, utan den gudomliga ordningen har ett eget schema.

Lita på den gudomliga intelligensen och släpp dina egna förväntningar på hur det kommer att ske och på ett visst givet resultat. Be om vägledning och släpp sedan taget.

Ha tillit till något som är större än dig själv och var öppen för alla tecken genom vilka den gudomliga vägledningen visar sig.

Den här veckan kommer den gudomliga vägledningen att visa sig för dig på ett sätt som du inte förväntat dig.

Änglarna ber dig att vara uppmärksam och inte ignorera de små tecknen och korta tillfällena.

 

 

Känn aldrig att du inte förtjänar hjälp. Alla förtjänar hjälp och änglarna älskar att hjälpa dig.

Med Kärlek Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke