Hej världen!

1

Änglarnas energier och klara budskap tar jag tillvara på varje dag för att ständigt hålla ett positivt flöde uppe. Jag använder mig även dagligen av kristaller, örter och växter.

Förutom mitt dagliga jobb på demens boende så ägnar jag i stort min tid till Änglar, kristaller, tarot och orakelkort jag pendlar och använder gärna änglarnas hjälp vid ceremonier och energiarbeten. Naturen och attraktionslagen ihop med änglarna gör att jag känner att meningen med livet är så enkelt som att vara lycklig.

 

Änglarna har funnits med mig sedan jag var väldigt liten och har alltid attraherat mig. I mitt hem finns en och annan ängel och alla har en stor betydelse för mig. Gabriel och Rafael har namnsdag på min födelsedag och i äldre dagar så tror jag inte det är en tillfällighet utan tron finns att det betyder något.

För 15 år sedan börja jag använda min andliga och mediala förmåga dagligen i mitt liv och än idag så lär mig nya saker och får nya insikter det finns så mycket att lära inom det andliga och så mycket hjälp att få för att livet ska kännas harmoniskt och härligt även fast yttrepåverkan alltid finns.

Med Kärlek Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. En kommentarsförfattare den

    Hej, Det här är en kommentar.
    Gå till sidan för kommentarer i adminpanelen för att komma igång med moderering, redigering och borttagning av kommentarer.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Lämna en tanke