Besök till Sund Örtagård

0

I dag var planen att åka till Sund Örtagård för att öka ut med lite nyttiga växter, örter och grönsaker,  jag vaknad till att marken va täckt av snö och vissa av mina redan planterade grönsaker hade frusit. Vädret är inte alls som man tror det ska bli, men värmen kommer nog snart.

Vart en snabb visit till Sund Örtagård strax innan dom stängde, så nu är lite nytt inköpt ( de får nu stå inne några dagar ) sen får de bli en ny tur för att köpa mer, tanken är att ha en liten egen örtagård med både sånt som är gott, nyttigt och som användas medicinskt samt till ceremonier, ljusmagi och med kristaller.

Finns hur mycket som helst som man kan plantera och ha mycket glädje av i många avseenden.

Minns när man var liten och allt i saft och sylt väg mm var hemma gjort. Potatisen och grönsakerna kom från eget land.

Med kärlek Jessica

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke