Min egen “Junk Journey” gjord på mitt eget vis och besök av en duva

0

Har varit en fantastiskt dag. Jag har suttit med min lilla rosa sammets bok och klippt och klistrat och dekorerat den med kristaller både i och utanpå. Ornamentet är för att jag har sådana på mina nattduksbord och tanken är att boken kommer ligga där och vara fylld av positivitet som man kan avsluta dagen med samt börja dagen med. Jätte rogivande att sitta och idag var vädret underbart så det var så skönt att sitta ute på altanen och pyssla.

                   

När jag satt där kom en duva på besök vilket kändes härligt.

Duvan är förknippad med Afrodite.  Och symbol för fred, ömsinthet och kärlek.

Den heliga anden avbildas ofta som en duva och sju duvor står för den heliga andens sju gåvor. Makt, rikedom, vishet, styrka, ära, härlighet och lovsång.
Duvan har också blivit attribut till många helgon.

Önskar er en fortsatt underbar helg

Med kärlek Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke