Magisk helg

0

Vilken helg vi har framför oss, midsommar idag, sommarsolståndet imorgon och nymåne på söndag.

Och vilket underbart väder och jag har äran att ha lite djur som hälsar på när jag sitter på altanen det är fåglar av flertalet olika sorter, en igelkott som kommer förbi ibland och en ekorre som hälsar på dagligen, han/hon sitter oftast i min blomampel.

Jag åkte till skogen häromdagen för att plocka lite växter och det första jag såg när jag klev ur bilen va ett fyrklöver och jag kände jag direkt att jag skulle använda de i ett kristall nät, jag lade nätet på det sätt jag kände att fyrklövret  kunde sprida sin tur till oss alla på bästa sätt.

Det som jag gillar bäst med högtider som midsommar, jul och så är att få barndomskänslan så jag försöker att göra det mesta själv som stod på bordet när man va barn, som hemmagjord saft, bröd, kakor och annat fika bröd, inlagd sill mm. Det gör även att man känner ro när man håller på och jag tycker nästan förberedelserna innan är härligast.

Önskar er alla en magiskt helg

Med Kärlek Jessica

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke