Meditation

1

Tillämpa meditation till ditt vardagliga liv

Den här veckan vill änglarna hjälpa dig med att skapa utrymme för att tillämpa meditation i din vardag.

Änglarna vet att det pågår mycket inom dig just nu och att det känns som om dina tankar lever ett eget liv där den ena tanken avlöser den andra och skapar oordning inom dig.

Det är viktigt just nu att du skapar tid för meditation så du kan få tyst i huvudet. Denna tystnad kommer att hjälpa dig.

I denna tystnad kommer en helt ny lösning att träda fram.

En lösning som du inte kan tänka dig fram till. Den kommer när du är redo. Genom meditation gör du dig redo och villig att ta emot den information som änglarna försöker att ge dig.

Just nu försöker änglarna att nå fram till dig men dina tankar av oro, motstånd och rädsla blockerar deras hjälp.

Änglarna vet att det är klarhet som du söker. Klarhet kan du inte tänka dig fram till. Klarhet kommer när du utvidgar ditt medvetande.

Meditation är ett sätt att utvidga medvetandet på.

Det är mycket viktigare än du tror att du skapar utrymme för meditation i ditt liv. Det är dags nu att börja meditera dagligen och skapa en hållbar rutin för detta som passar dig. Änglarna kommer att hjälpa dig med det.

Nu är det dags att “välja din väg” där du kan gå djupt istället för att hoppa hit och dit och inte komma vidare.

Änglarna kommer att guida dig till “din väg”. Var uppmärksam på alla tecken som visar sig så att du med lätthet kan förstå vad änglarna försöker säga dig.

“Spiritual unfoldment is like a green, tender sprout. You must water it daily with meditation and plant a hedge around it so the animals of worry, fear, anger and doubt will not devour it.”

-Paramahansa Yogananda-

Med kärlek Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Pia den

    Tack 🌻/ Pia

Lämna en tanke