Insikt och Änglabudskap

0

Ett disciplinerat sinne

Änglarna vill den här veckan att du ska förstå att en person med ett disciplinerat medvetande lever i frihet eftersom de har förmågan att välja innehåll på sina tankar och har utvecklat förmågan till koncentration, vilket gör att de kan rikta all sin energi och sitt fokus på konstruktiva mål som i sin tur skänker den personen frid, harmoni och glädje.

Allt börjar med att bli medveten om vilka tankar du väljer att tänka.

De flesta av oss är odisciplinerade i vårt tänkande där tankarna ofta går i strid mot varandra och skapar motstånd, rädsla, inre konflikt, hjälplöshet och depression.

När vi verkligen lyssnar till vår inre konversation kanske vi förvånas över hur ofta de saker vi säger är negativa budskap i form av kritik mot oss själva eller andra.

Det kan till en början verka som om de negativa tankarna uppstår av en slump, eller som ett resultat av vad någon eller något “därute” har gjort.

Men, sanningen är att det är vi själva som skapar dem. En av de största gåvorna vi människor har fått är vår fria vilja att välja vilka tankar vi vill fylla vårt medvetande med. Kom ihåg att detta är ett val du behöver göra, varje dag.

När vi beslutar oss för detta börjar vi steg för steg att ersätta de negativa tankarna med positiva och konstruktiva tankar.

Detta kan du träna dig till, och änglarna vill den här veckan hjälpa dig med det.

Den här veckan rekommenderar änglarna dig att bli som en betraktare av din egen inre dialog och konversation med dig själv.

Titta och lyssna på dina egna tankar utan att börja analysera. Efter ett tag kommer du märka hur dynamiken i dialogen och konversationen förändras och kanske även avtar. Sedan kan du själv välja vilka tankar du vill ha kvar i ditt medvetande.

Kanske är det inga tankar alls?

Kanske vill du skapa helt nya, fräscha och friska tankar?

Vad vill Du?

Vad väljer Du?

Med kärlek Jessica

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke