Insikt & Änglabudskap

0

Ditt själsliga behov

Änglarna vill att du ska veta att människan har olika behov för att kunna tillfredsställa alla delar av sig som utgör en hel mänsklig varelse.

I olika tider har olika behov stått högst upp på prioriteringslistan.

Nu är vi inne i en tid då vi behöver utveckla ytterligare ett lager av behov hos människan. Det är det själsliga behovet.

Vi har kommit till en tidpunkt i evolutionen där varje människa på ett eller annat sätt börjar ifrågasätta sin egen existens.

Det är då frågor som berör våra inre djupaste lager kommer upp till ytan.

Vi börjar ställa frågor så som:

• Vad är meningen med livet?

• Vad är meningen med mitt liv?

• Varför finns jag?

• Det måste finnas ett annat sätt att leva på?

Det här är bara några utav många liknande frågor som kan dyka upp när denna själsliga del inom dig börjar vakna till liv.

Det börjar genom stilla viskningar.

Dessa viskningar kan upplevas som en inre lite obekväm känsla.

Om inte denna känsla uppmärksammas och om inte dessa viskningar lyckas väcka dig så går det vidare till högre och högre rop som till slut blir ett högt skrik av lidande så att du inte står ut längre.

Då äntligen blir du tvungen att titta närmre på denna del av ditt liv.

Du börjar steg för steg att upptäcka ditt själsliga behov och förhoppningsvis börjar du att villigt ge näring till din andliga utveckling.

Alla människor har en kropp, har tankar och känslor men vi är en själ. När vi djupt inom oss börjar förstå denna universella sanning så kan vi väcka det själsliga behovet genom visdom istället för lidande, sedan fortsätter vi att ge själen den näring som den behöver.

Och vi gör det genom visdom.

Änglarna säger att det som du behöver i livet är det som kommer att hjälpa dig att uppnå ditt högsta syfte.

Det som du kanske vill ha men inte behöver kan avleda dig från målet. Bara genom att få allt att tjäna ditt huvudsyfte kan framgången uppnås.

Med kärlek Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke