Lyssna på din själ

0

Lyssna på Din Själ

 

Det finns så mycket negativa energier runt oss dagligen som inte gynnar oss.

Ett bra sätt att hålla fokus på din egen livsväg och ditt högsta bästa i varje stund, är att lära dig lyssna till din själ.

Det är inte så komplicerat det ger en fantastisk effekt på alla delar i ditt liv.

Det finns tre fantastiska saker som händer när du lär dig lyssna på denna inre vägledning.

 

  1. Du blir en magnet för dina önskningar

 

När du lyssnar till din själ och följer dess vägledning, betyder det att du matchar frekvensen av det som är betydelsefullt för din livsmening och ditt välmående.

När din energimässiga frekvens ligger i samma linje som det du önskar, drar du detta naturligt till dig och du upplever världen och livet lättare eftersom du inte hela tiden kämpar i motvind.

Du skapar kreativa lösningar på dina problem och drar alltså till dig det som är för ditt högsta bästa med.

För att skapa denna matchning i din energifrekvens behöver du lära dig stilla sinnet och sortera bort allt onödigt brus.

 

Detta kan du göra genom många olika metoder som lägga kort, andligt arbete, meditera, skriva, personlig utveckling, eller andra metoder som får dig att känna dig inspirerad och sammankopplad med den kärleksfulla energin a i änglar och Universum.

 

Som med det mesta i livet, räcker det inte att du gör detta någon gång då och då, utan det är när du gör detta till en vana och rutin som du får fantastiska resultat i livet.

 

För sanningen är att de flesta tillvägagångssätt fungerar, men de passar inte alla. Det är när du hittar något som inspirerar dig och som du längtar efter att göra varje dag, som du får långvarig förändring.

 

  1. Du står stadigt i alla förändringar och utmaningar

 

Det finns ingen som är lycklig 24 timmar om dygnet, året om.

Det är i våra utmaningar och prövningar som vi växer och utvecklas. Alla går igenom svårigheter och mår dåligt ibland.

Men när du har en stadig och trygg inre grund, när du vet att du kan lita på din inre vägledning och ta bra beslut då står du stadigt i allt du möter på din livsväg.

 

Målet med att lära dig lyssna till din själ och inre vägledning är inte att sträva efter att ALDRIG må dåligt – detta är inte ett rimligt mål.

Målet är att så snabbt som möjligt bli medveten om när du inte är på rätt väg och då ha kunskapen och verktygen för att så fort som möjligt komma tillbaka till ljuset och glädjen

igen.

Du behöver inte förneka dina negativa känslor eller upplevelser utan tvärtom är det viktigt att bli medveten om dem och ära dem för att de meddelar dig att något inte är som det ska.

 

Men du behöver heller inte fastna i dessa negativa känslor eller försöka tvinga dig att vara positiv.

 

När du är trygg i din inre vägledning så vet du att du alltid har ett val. När du har rätt verktyg och tekniker, kan du sluta kämpa emot, ge plats för ”känslovågen” att rida ut sin intensitet och sedan fridfullt komma tillbaka till en bättre känsla och mående.

 

Du kan upptäcka när du fastnat i rädsla och oro och välja en bättre känsla som tjänar dig i den stunden. Ju mer du tränar på det, desto lättare blir det att må bra.

 

  1. Du känner dig trygg

 

När du lär dig lyssna till din Själ och den inre vägledning som ges dig, känner du dig aldrig ensam eller som att det är du, mot hela världen”.

 

Du vet att du är Ett med något högre och att du alltid har tillgång till den vägledningen.

 

Ett av de kraftfullaste sätten att få kontakt med Universum och Ditt Högre Jag/Själen är genom meditation, att kanalisera och att visualisera.

 

Olika sorters vägledda meditationer tillåter dig att få kontakt med olika delar av dig själv.

Du lär känna dig själv på ett helt nytt sätt.

Du lär känna dina guider och änglar. Du lär dig läka dig själv och skydda din energi.

 

Meditation handlar inte bara om att sitta stilla och lyssna, även om detta är en väldigt kraftfull process, det kan också handla om att låsa upp olika nycklar till ditt undermedvetna för att få guidning, svar och lösningar.

 

Det finns jätte många sätt att meditera på, lyssna på en meditation, lyssna på musik, vara ute i naturen, göra något du tycker om.

 

Ett annat sätt att få guidning är genom att ge dina guider och änglar tillåtelse att hjälpa dig. När du är van att lyssna på din inre vägledning kommer du också lättare kunna höra deras vägledning för dig.

 

Ett enkelt sätt att be dina Änglar och Guider om vägledning är genom att säga:

 

Jag ger mina änglar och guider tillåtelse att hjälpa mig på alla sätt som är för mitt högsta bästa.

Jag ger er tillåtelse att guida och vägleda mig och om ni märker att jag inte lyssnar eller att jag är på fel väg, så ger jag er tillåtelse att besvära mig.

Besvära mig så mycket att jag inser att jag hamnat på sidovägar och hjälp mig sedan komma tillbaka till min egen livsväg.

Tack för att ni finns, för er kärlek och vägledning.

 

När du följer Själens Vägledning händer saker naturligt och utan ansträngning.

 

Att lyssna på din inre vägledning lägger grunden och gör allt i ditt liv mer glädjefyllt och inspirerande.

 

Du drar till dig det som är menat för dig.

 

Du kan hantera motgångar med lugn och nyfikenhet eftersom du har allt med dig för att ta dig igenom det du möter på vägen.

 

Du kan känna dig grundad och hemma i dig själv även om saker är stressande och kaotiska runt omkring dig. Du vet att du alltid har stöd och vägledning.

 

Oavsett vad du har för mål eller drömmar i livet kommer din inre vägledning att leda dig rätt varje gång.

 

Det behöver inte vara svårt att följa din livsväg och lyssna till själens guidning. När du provat några olika metoder kommer du snart känna vilken som passar dig och som får dig att längta efter att lyssna inåt varje dag.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke